dissabte, 25 de maig del 2013

nevera de dissabte


4 comentaris:

PS ha dit...

Aquí s´hi viu bé!

Carme Rosanas ha dit...

Plena i ben endreçada, què més es pot demanar?

fra miquel ha dit...

Ja tens per passar mínim quinze dies ;)
A mi també m'agraden: Moritz i Maille.
Tinc una gerra per l'aigua com la teva, però sense tapa:(
Guardes les avellanes, ametlles i pinyons a la nevera? ¿:\
Bona setmana tinguis!
Una abraçada

miquel ha dit...

Es fa el que es pot, A. :-)

Res més, Carme, que continuï funcionant.

Ei, Miquel, que cada divendres toca reposicions.
La Moritz és la quotidiana, després vénen les celebracions (avui també hi havia cava).
La Joana diu que si han d'estar molt de temps a l'espera, els fruits secs pelats cal posar-los a la nevera. Crec que té raó.
Que tinguis una setmana suculenta.
Una abraçada