dimarts, 30 d’abril de 2013

arlequí

 
 
Per a Francesc (i qui el vulgui tastar):
 
 

7 comentaris:

Carme ha dit...

Té molt bona pinta, l'arlequí!

Te n'agafo una llesqueta...

Carme ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Francesc Puigcarbó ha dit...

ah! se'n diu pa de parroquia o de l'avi, es de llarga fermentació i bon repòs, alveolat, de crosta cruixent, dura bé tres o quatre dies traient la primera llesca i té olor i sabor de pa autèntic.
El de la fotografia ha grenyat una mica massa però fa molt bona fila. Et deu costar 2'90 euros o per ahí.

miquel ha dit...

Molt bé, Carme, que encara el trobaràs cruixent :-)

miquel ha dit...

Ets un pou de saviesa, Francesc. El preu és 1,90: és més petit del que sembla.

Francesc Puigcarbó ha dit...

deu ser de mig quilo, o sia 400 grams.

miquel ha dit...

Exacte, Francesc.