ah! se'n diu pa de parroquia o de l'avi, es de llarga fermentació i bon repòs, alveolat, de crosta cruixent, dura bé tres o quatre dies traient la primera llesca i té olor i sabor de pa autèntic. El de la fotografia ha grenyat una mica massa però fa molt bona fila. Et deu costar 2'90 euros o per ahí.
7 comentaris:
Té molt bona pinta, l'arlequí!
Te n'agafo una llesqueta...
ah! se'n diu pa de parroquia o de l'avi, es de llarga fermentació i bon repòs, alveolat, de crosta cruixent, dura bé tres o quatre dies traient la primera llesca i té olor i sabor de pa autèntic.
El de la fotografia ha grenyat una mica massa però fa molt bona fila. Et deu costar 2'90 euros o per ahí.
Molt bé, Carme, que encara el trobaràs cruixent :-)
Ets un pou de saviesa, Francesc. El preu és 1,90: és més petit del que sembla.
deu ser de mig quilo, o sia 400 grams.
Exacte, Francesc.
Publica un comentari a l'entrada