dimarts, 30 d’abril del 2013

arlequí

 
 
Per a Francesc (i qui el vulgui tastar):
 
 

7 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Té molt bona pinta, l'arlequí!

Te n'agafo una llesqueta...

Carme Rosanas ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Francesc Puigcarbó ha dit...

ah! se'n diu pa de parroquia o de l'avi, es de llarga fermentació i bon repòs, alveolat, de crosta cruixent, dura bé tres o quatre dies traient la primera llesca i té olor i sabor de pa autèntic.
El de la fotografia ha grenyat una mica massa però fa molt bona fila. Et deu costar 2'90 euros o per ahí.

miquel ha dit...

Molt bé, Carme, que encara el trobaràs cruixent :-)

miquel ha dit...

Ets un pou de saviesa, Francesc. El preu és 1,90: és més petit del que sembla.

Francesc Puigcarbó ha dit...

deu ser de mig quilo, o sia 400 grams.

miquel ha dit...

Exacte, Francesc.